Pesuhinnasto:

Arvoisa pesuasiakkaamme,

Jos autossanne on takaluukun-, polttoaineluukun-, tai muun vastaavan aukaisupainike, joka veden paineesta saattaisi aukaista em. luukun tai oven niin LUKITKAA AUTONNE PESUN AJAKSI!


Olemme Auto Duden tuotteiden  jällenmyyjä.


Vuokraushinnasto:

Vuokraushinnastosta löydät hintatiedot perävaunun, venetrailerin/autotrailerin, henkilöauton, pakettiauton,minibussin(1+8) ja sijaisauton osalta.

Leppävirran Teboilin uusimpana vuokrattavana kohteena on palju. Paljun voit vuokrata Teboil Leppävirralta joko päiväksi tai viikonlopuksi.


Husqvarna-pienkoneiden myynti ja huolto:

Teboil Leppävirralta Husqvarna pienkoneiden myynti ja huolto. Meiltä löydät mm. ruohonleikkurit, trimmerit, moottorisahat, pensasleikkurit ja Husqvarnan tekstiilit.

Huollattamalla Husqvarna-koneesi valtuutetussa huoltopisteessä, niin varmistat, että huollossa käytetään alkuperäisiä osia, mikä on tuotetakuun edellytys. Säännöllinen huolto pitää koneesi kunnossa vuodesta toiseen.

 

Tarjous! 799.00 € 
HUSQVARNA 545 FXT

Husqvarna 545FXT Raivaussaha

 

Erityisen helppokäyttöinen raivaussaha metsänhoitoon. Tehokkaat ja ainutlaatuiset ergonomiset ominaisuudet on suunniteltu vaativaan raivaustyöhön. Optimoitu voimansiirto ja 24 asteen kulmavaihde helpottavat suunnattua kaatoa tiheässä metsässä. Lämpökahvat parantavat työmukavuutta kylmissä ja kosteissa oloissa. Helposti käynnistyvä X-TORQ®-moottori kiihtyy nopeasti, kuluttaa vähemmän polttoainetta ja on pienipäästöinen. Moottorin, runkoputken ja terälaitteen tärinät on tehokkaasti vaimennettu. Smart Start® takaa helpon käynnistyksen. Mukana Balance XT -ammattivaljaat.

TARJOUS 799€ (OVH 999€)

 

Lisätietoja »