HUSQVARNA TUOTTEET

Husqvarna-moottorisahat

Valikoimassamme on niin "raskaan sarjan" ammattikoneita kuin pienempiä kuluttajakäyttöön tarkoitettuja sahoja. Husqvarna-moottorisaha on luotettava työväline kaikissa metsänhoidon haasteissa, kuten kaatamisessa, harvennuksessa ja polttopuiden teossa.

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/moottorisahat/

 

Husqvarna-ruohonleikkurit

Kaikki Husqvarnan ruohonleikkurit ovat erittäin tehokkaita ja ergonomisia. Onpa valintasi yksinopeuksinen tai portaattomalla vaihteistolla varustettu malli, voit odottaa luotettavaa suorituskykyä. Husqvarna-ruohonleikkuri ehkäisee ruohonleikkuutyön aiheuttamaa lihasjännitystä ja vammoja. Sen lisäksi se tarjoaa mukavan kokemuksen lähellä luontoa. Ruohonleikkuristamme saat pätevän ja luotettavan työvälineen. Kompakti koko parantaa ohjattavuutta, ja työntöaisan tärinävaimennuksen ansiosta käyttö on ergonomista. Vankka runko ja harkitut yksityiskohdat takaavat pidemmän käyttöiän ja vaivattoman ylläpidon.

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ruohonleikkurit/

 

Husqvarna-trimmerit

Husqvarnan trimmerit ovat luotettavia, tehokkaita ja monikäyttöisiä. Keveyden ja käyttöä helpottavien ominaisuuksien ansiosta trimmerin käyttäminen on vaivatonta ja joustavaa. Sen käyttäminen ei myöskään häiritse naapureitasi. Husqvarna-trimmerin käyntiääni on mahdollisimman hiljainen – ominaisuus, jota arvostetaan eritoten taajama-alueilla.

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/trimmerit/

 

HUSQVARNA RUOHORAIVURIT

Kaikki Husqvarna-ruohoraivurit on tehty tehokasta työskentelyä varten, ja niiden kantaminen ja käsitteleminen on helppoa. Erilaisten käytännöllisten toimintojen ja lisävarusteiden avulla kone on helppo muuttaa käyttötarvetta vastaavaksi.

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/ruohoraivurit/

 

HUSQVARNA ROBOTTIRUOHONLEIKKURIT

Husqvarna Automower® on maailman johtava robottileikkurimerkki sekä älykäs ja luotettava kumppani puutarhanhoitoon. Se leikkaa ruohoa lähes äänettömästi päivin ja öin, satoi tai paistoi. Nurmikko on aina täydellisessä kunnossa ja sinulle jää enemmän aikaa muihin puuhiin.

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/robottiruohonleikkurit/

Husqvarna-puutarhajyrsimet

Husqvarna-jyrsimellä nurmikon kääntäminen ja maaperän muokkaaminen kylvöä varten sujuu helposti. Valikoimassamme on kahden tyyppisiä puutarhajyrsimiä, joissa jyrsinterät ovat joko takana tai edessä. Kun jyrsinterät ovat takana, ne pyörivät kulkusuuntaansa vastaan. Tällainen jyrsin soveltuu tiiviin ja kovettuneen maan ja nurmikon käsittelyyn. Jos jyrsimen jyrsinterät ovat edessä, jyrsin on omiaan pienimuotoiseen maisemointiin, kuten kukkapenkkien ja kasvimaiden maanmuokkaukseen.

http://www.husqvarna.com/fi-fi/tuotteet/puutarhajyrsimet/